Top 10 zomerhits 2016

Top 10 zomerhits 2016

De heetste top 10 zomerhits 2016 in één oogomslag. De heerlijkste en heetste nummers van de zomer. Deze tracks mogen niet ontbreken op een geslaagd zomerfeestje. 
De zomer van 2016 is in volle gang en de track liegen er niet om. De heerlijkste en heetste nummers van de zomer van 2016 vindt je hieronder. Een zomerfeestje aan het plannen of een lijst aan het maken op Spotify? Vergeet deze zomer niet om de volgende top 10 tracks in jouw playlist te zetten.

10. Sia – Cheap Thrills

De laagst genoteerde track in deze top 10 zomerhits van 2016 is niet één van de minste en zeker niet van een onbekend. Sia heeft al aardig wat zomerhits op haar naam staan zoals het Titanium met David Guetta uit 2011. Dit jaar is ze er weer bij met de heerlijke track Cheap Thrills.

9. Enrique Iglesias – Duele El Corazón

Het laagst genoteerde Spaanstalige nummer van dit jaar in de top 10 zomerhits 2016 vinden we op nummer 9 met Duele El Corazón. Het komt niet van een vreemde voor zomerhits – Enrique Inglesias heeft al vele zomerhits op zijn naam staan en is bijna elk jaar een vaste waarde voor een lekkere zomerhit.

8. Dua Lipa – Hotter Than Hell

Dit is hét absolute doorbraak jaar voor Dua Lipa. Na de super hit Be The One is de volgende hit al daar met Hotter than Hell. Een heerlijke zomerhit van een verfrissend gezicht in de toplijsten – dit is een track die we nog veel gaan horen deze zomer.

7. Kungs – This Girl

Het origineel van dit nummer is al uit 2000 maar de remix van Kungs bestormt in 2016 werkelijk alle hitlijsten. Niet voor niks vinden we deze heerlijke zomertrack terug op 7 in de top 10 zomerhits 2016 – deze track mag niet ontbreken op een zomerfeest dit jaar.

6. David Guetta – This One’s For You ft. Zara Larsson

Het EK 2016 is geopend en afgesloten met deze spetterende track van Guette samen met de Zweede Zara Larsson. De heerlijke EDM beat en opzwepende tekst waren een perfecte mix voor het Europees Kampioenschap voetbal en zal het ook de rest van de zomer prima blijven doen!

5. Alvaro Soler – Sofia

En weer een heerlijk Spaanstalig Latin nummer in het midden van de lijst. Uiteraard mag deze Latin zomerhit niet ontbreken in deze lijst. Met Sofia bestormt Alvaro Soler de Nederlandse radio en alle hitlijsten. Niet voor niks vinden we hem terug op 5 in deze top 10 zomerhits 2016.

4. Benny Benassi & Chris Brown – Paradise

Nog een EDM heerlijke track in deze top 10 vinden we terug op 4. Deze top track van het duo Benny Benassi en Chris Brown is de ultieme track uit de samenwerking van de twee grootheden uit de popmuziek. Een heerlijke beat en melodie make n dit een track die we deze zomer nog veel gaan horen.

3. Justin Timberlake – Can’t Stop This Feeling

De track voor de animatiefilm trolls heeft de hitlijsten werkelijk bestormd en stond binnen de kortste keren bovenaan de top 40 en andere hitlijst. Uiteraard is Justin Timberlake geen vreemde voor hits maar dit zou wel eens zijn grootste zomerhit tot nu toe kunnen worden.

2. Deorro ft. Elvis Crespo – Bailar

Dit jaar niet een Spaanstalige track op nummer 1 – het Bailar van Deorro is het hoogstgenoteerde Spaanstalige nummer van 2016. Wél een onvervalst heerlijke track die een heerlijk zomers gevoel geeft en perfect is voor ieder zomerfeest.

1. Mike Posner – I Took A Pill In Ibiza (Seeb Remix)

De YouTube clip van deze remix is inmiddels al bijna 500 miljoen keer bekeken en hoewel de track al even uit is is het nog één van de heetste tracks van het moment. Daarom is dit onze keuze voor dé zomerhit van 2016! Voor ons de onvervalste nummer 1 in deze top 10 zomerhits 2016.