Top 10 beste Pokemon Go powerbanks

Top 10 beste Pokémon Go powerbanks

Op zoek naar de beste Pokémon Go powerbanks? Zoek niet verder! Wij hebben deze top 10 beste Pokémon Go powerbanks opgesteld speciaal voor jou! Zoek niet verder en vindt in deze lijst de beste powerbank om te gebruiken voor Pokémon Go! Op zoek naar de goedkoopste powerbank of juiste naar degene met de allerlangste accuduur? Hier vindt je precies de powerbank waar jij naar op zoek bent!

Heb jij een andere powerbank die volgens jou nog beter is voor Pokémon Go? Laat het ons weten in een reactie en misschien passen wij de lijst wel aan! Wij staan altijd open voor suggesties voor wat de allerbeste powerbank is om jouw telefoon Pokémon Go te laten draaien.

Mobile & Tablets

Top 10 beste Pokémon Go powerbanks – De lijst

10. Cygnett Powerbank 2500mAh Polymer

Niet de allerzwaarste maar zeker één van de allergoedkoopste powerbanks die er te krijgen is. Hiermee zal je je telefoon ongeveer 50 tot 100% extra kunnen opladen. Genoeg voor als je even nog die extra Pokémon wil vangen. Niet geschikt voor hele lange tochten – maar zeker een voordelige optie om nog even een extra beetje lading mee te nemen.

9. Hyper Pearl Powerbank met Make-up Spiegel 3000mAh

Niet alleen een handige tool om je telefoon mee op te laden maar direct ook een make-up spiegel en dus een multifunctionele powerbank. Deze mag niet ontbreken in de top 10 – niet alleen om de kwaliteit maar omdat het net even wat anders is!

8. Hama Powerbank – 13000mAh

Goede prijs kwaliteit en verkrijgbaar in meerdere kleuren – deze Hama powerbank met twee aansluitingen is een fijne mix van gewicht, kwaliteit en tegen een redelijke prijs. Een fijne powerbank die jou zeker gaat helpen bij Pokémon Go.

7. Hama Powerpack – 5200mAh

Niet de powerbank met de allerhoogste capaciteit maar voor het geld zeker een die de moeite waard is. Fraai vormgegeven en licht – deze powerbank is voor het geld een aanrader en zal zeker de telefoon een extra volle lading geven op de accu. Hiermee kun je dus zeker twee keer langer doorgaan met Pokémon Go!

6. Trust Urban Powerbank – 8800 mAh – Zwart

Veel capaciteit voor weinig geld? Zoek niet verder! De Trust Urban Powerbank biedt maarliefst 8800mAh voor een extreem scherpe prijs. Met de Urban heeft Trust een powerbank die qua prijs-kwaliteit bijna onverslaanbaar is en zeker waar voor zijn geld is!

5. TP-Link TL-PB10400 Powerbank 10400 mAh

TP-Link is een uiterst betrouwbaar merk en levert ook met deze powerbank een product waar je u tegen zegt. Een zeer degelijk en fraaie powerbank die absoluut de moeite waard is en waar voor zijn geld levert. De powerbank is groot en aan de zware kant maar levert daar tegenover een zeer lange levensduur. Niet voor niks zetten wij deze op 6 in onze top 10 beste Pokémon Go powerbanks.

4. Belkin MIXIT Powerbank 4000 mAh – Groen

Deze Belkin powerbank is misschien niet de zwaarste of goedkoopste powerbank uit de lijst maar het is een zeer degelijike en mooie powerbank die altijd zijn werk betrouwbaar doet. De capaciteit is toch al gauw twee keer die van je telefoon zelf en hiermee kun je al gauw urenlang extra Pokémon Go spelen. Voor de prijs is deze zeker de moeite waard!

3. Dashview Powerbank V8 – Fast Charging – 10400mAh

Een zeer snel ladende powerbank met hoge capaciteit voor een extreem scherpe prijs. De dashview Powerbank V8 is eigenlijk voor iedereen een aanrader. De beste prijs-capaciteit voor alle powerbanks en de beste keus voor elke prijsbewuste Pokémon Go speler die lang door wil spelen.

2. Xiaomi Powerbank 16000 mAh

Extreem hoge capaciteit tegen een scherpe prijs! Op de tweede plaats in de top 10 beste Pokémon Go powerbanks vinden we de powerbank met de op één na hoogste capaciteit voor een zeer scherpe prijs. De Xiaomi Powerbank biedt kwaliteit en een zeer hoge capaciteit voor een zeer scherpe prijs. Als je het geld hebt maar de nummer 1 toch net te duur vindt dan is dit de powerbank voor jou!

1. Anker® Astro E7 26800mAh

Voor wie Pokémon Go écht serieus neemt is hier het echte serieuze werk. De Anker Astro E7 heeft de ongelooflijk hoge capaciteit van 26800mAh. Hiermee heeft deze powerbhank een lading van ongeveer 10 telefoonaccu’s en kan de powerbank jouw telefoon urenlang van stroom blijven voorzien zonder leeg te raken. Voor de echte Pokémon gamer is dit de gear die je moet hebben – Gotta Catch ‘Em All! De extreem hoge capaciteit maakt deze Anker powerbank onze keus voor nummer 1 in de top 10 beste Pokémon Go powerbanks.