Heren parfum top 10 – De beste heren parfums van dit moment

Heren parfum top 10

Vind hier de heren parfum top 10. Op zoek naar een goed cadeau of een nieuw geur voor jezelf? Hier vind je de top 10 populairste mannengeuren van dit moment.

In deze mannen parfum top 10 vind je de populairste geuren van dit moment, te verkrijgen bij de meeste drogisten. Met één van deze 10 heerlijke geuren weet je zeker dat je altijd goed zit!

10. Boss – The Scent

De nieuwe verleidelijke geur voor mannen. Een onweerstaanbare geur, onvergetelijk als een verleiding uit je herinnering. De geur is verleidend en zeer mannelijk. De geur geeft je een perfecte balans tussen vertrouwen en nonchalance.

9. Chanel – Bleu de Chanel

Een loftuiting op de mannelijke vrijheid in een aromatisch, houtachtig parfum met een verleidelijk karakter. Een non-conformistisch, tijdloos parfum in een mysterieus blauwe flacon.

8. Paco Rabanne – 1 Million

Onmiskenbaar mannelijk. De geur is flamboyant, zeer moedig en gebruikt zijn charme door in te spelen op vrolijke humor. Hij houdt van het gevoel van nieuwe sensaties, dromen en fantasieën brengen hem verder dan ooit.

7. Diesel – Only the Brave

Diesel Only the Brave is voor jonge, stoere mannen die overtuigd zijn van hun talenten. Deze geur is perfect geschikt voor jonge mannen en staat voor innerlijke kracht, zelfbewustzijn en moed.

6. Giorgio Armani – Acqua di Gio

Aqua Di Gioia van Giorgio Armani Eau de Parfum is een ode aan de natuur. Deze heldere, ongelofelijke frisse, aquatische geur is zeer toegankelijk. De samenstelling is een perfecte harmonie van zoete en ziltige noten van zeewater en nuances van zonnige hitte.

5. Paco Rabanne – Invictus

Paco Rabanne Invictus is een sensuele en frisse geur voor mannen, de geur van overwinning! Een icoon voor mannen en een fantasie voor vrouwen. Invictus staat voor kracht, dynamiek, mannelijkheid en energie.

4. Dior – Dior Sauvage

Een samenstelling met een radicale frisheid, ingegeven door een naam die klinkt als een manifest. Radicaal fris, rauw en nobel tegelijk. De compositie is opgebouwd uit zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten.

3. Boss – Boss Bottled

BOSS BOTTLED, de perfecte geur voor de man van vandaag. Voor de man die competitief, gedreven & ambitieus is. Een klassieke geur dat een waar karakteristieke eigenschap bezit, waar veel mannen zich in vinden.

2. Giorgio Armani – Emporio He

Emporio He is een van de meest populaire geuren uit de Emporio Armani lijn. De geurt leent zich perfect voor zowel overdag als ’s avonds. De sensuele, houtachtige geur is geïnspireerd op tijdloze mannelijkheid.

1. Davidoff – Cool Water Man

Voor mannen die van een zeer frisse geur houden. Het is de opening van onder andere lavendel en mint. Extreem voordelig en momenteel dé populairste mannen parfum en de terechte nummer 1 in deze heren parfum top 10.


Heren parfum top 10 – De lijst in het kort

  1. Davidoff – Cool Water Man
  2. Giorgio Armani – Emporio He
  3. Boss – Boss Bottled
  4. Dior – Dior Sauvage
  5. Paco Rabanne – Invictus
  6. Giorgio Armani – Acqua di Gio
  7. Diesel – Only the Brave
  8. Paco Rabanne – 1 Million
  9. Chanel – Bleu de Chanel
  10. Boss – The Scent

Op zoek naar parfum voor vrouwen? Kijk dan ook bij onze dames parfum top 10 voor de 10 populairste parfums voor vrouwen van dit moment.